Política Privacitat

1. DADES IDENTIFICATIVES
Aquest portal, del qual és titular ASINTEL, S.L., amb el NIF B58681172, i domicili a Baixada de l’Alba 16 de Sant Cugat del Vallès (08172); està constituït pel lloc web associat al domini http://www.asintel.net.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen al mateix, pertanyen a ASINTEL i estan protegits per els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

3. RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS
ASINTEL no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels que es pugui accedir al portal. ASINTEL tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal. ASINTEL es reserva el dret de realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal. ASINTEL no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys ocasionats o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús de la informació esmentada.

4. REPRODUCCIÓ DE CONTINGUTS
En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de l’empresa.

5. POLÍTICA DE PRIVADESA
A través d’aquest lloc web no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment, ni es cedeixen a tercers.
ASINTEL no utilitza galetes per a recollir informació dels usuaris, ni es registren les adreces IP d’accés. Tampoc utilitza galetes pròpies. El portal del que es titular ASINTEL pot contenir enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són alienes a la d’ASINTEL. A l’accedir a tals llocs web, vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privadesa i galetes. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Maig 2018