telecomunicacions

ASINTEL centra la seva activitat en el sector de les telecomunicacions, tant en sistemes de cable (òptic i elèctric), com en sistemes sense fils (PMR, DMR, TETRA, WiFi, Wimax, radioenllaços…). Així donem un servei global de comunicacions.

Durant tots aquests anys d’activitat i d’aprenentatge constant, ens ha permès anar creixent com empresa i evolucionar els nostres coneixements en les diferents tecnologies com en les Telecomunicacions.

Un dels serveis que ASINTEL realitza des dels seus inicis és el de Telecontrol / Supervisió / Gestió dels sistemes i equips a distància, a través de PLC’s, RTU’s o remotes, ràdio mòdems, IP – mòdems 3-4G, i sistemes de control o SCADA’s.

Al ser especialistes en sistemes de remotes de Motorola, ens ha portat a participar en projectes internacionals de la mà de Radiotrans i Commtel Networks, realitzant projectes, dissenys, pressupostos, configuracions, tasques in-situ i remotament (suport on-line) per a diferents països, en el àmbit de la industria energètica.

Actualment, i de forma general, realitzem les tasques de:

  • Assessoria, enginyeria, disseny d’infraestructures i sistemes de comunicacions.
  • Subministraments d’equips, instal·lacions i posades en marxa de sistemes de comunicacions.
  • Projectes globals claus en mà, des de la primera consulta, passant per la direcció d’obra, fins al lliurament del projecte finalitzat i documentat.
  • Cobertures, mesures de camp, viabilitats i auditories de sistemes de comunicacions.
  • Manteniments 24×7 preventius i correctius de diferents equips, sistemes de comunicació (cable o ràdio), i infraestructures.
  • Operador de Telecomunicacions oficial (CNMC), que dona serveis de dades, Internet i comunicacions mòbils.

Una de les activitats que més hem desenvolupat en el darrers anys, conjuntament amb diferents col·laboradors, ha estat l’adequació, millora, substitució, configuració, ajust i posada en marxa de sistemes de comunicacions per a CCTV i control d’accés amb FO i WiFi, tant pel control de la lectura de matrícules com per vigilància.

Des de 2010 ASINTEL dona a diferents clients de forma oficial el servei d’operador de Dades, Internet i Comunicacions de Veu Privades, a través de diferents tecnologies, amb infraestructura pròpia i de tercers.

ASINTEL és distribuïdor oficial de vàries marques i equips de telecomunicacions, ja que des de la seva fundació, l’empresa sempre ha volgut donar la solució més adient a cada client, segons les seves necessitats tant tècniques com econòmiques.

Tants anys en el sector, ens ha permès col·laborar amb diferents distribuïdors i empreses, i avui dia podem oferir els serveis tècnics des del nivell 1 (servei tècnic a camp), fins al nivell 3 (contacte directe amb el fabricant), i oferir els serveis globals com a partner de diferents tecnologies.

En els darrers anys, la nostra activitat ha augmentat en l’àmbit industrial, realitzant disseny, subministraments, instal·lacions i posada en marxa de sistemes elèctrics i de comunicacions (fibra òptica, xarxa ETH i WiFi) en edificis d’oficines, hotels i fàbriques.

Al 2017, ASINTEL va fer un pas més per a desenvolupar l’àrea d’informàtica i serveis d’operador de dades i Internet. Actualment disposem de la nostra pròpia infraestructura en el Data Center de Adam PTV, amb connexió de dades i d’Internet, i també al Data Center de Itconic BCN amb connexió a diferents operadors (ISP). Gràcies a la col·laboració existent de fa anys amb Interface Safeacces, Innovalocal, i Xperientia, tenim la possibilitat de connexió i serveis als Data Centers de bitNAP o Acens, i ens permet oferir als nostres clients diferents serveis.

Des de 2010, ASINTEL forma part de diferents grups d’empreses del sector de les telecomunicacions i d’obra civil. D’aquesta manera ampliem els nostres serveis i distribució a diferents àmbits del mercat, donant un servei cada cop més global, gràcies al coneixement i al treball d’empreses líders del sector, amb professionals amb una àmplia experiència en els diferents àmbits i altament qualificats.