Política Privacitat

 

 • INTRODUCCIÓ

A ASINTEL estem compromesos amb la privadesa de les dades personals. Ens comprometem a mantenir les teves dades de forma segura.
A continuació expliquem en què consisteix la nostra política de privadesa i per a què recopilem les dades que tractem.

 

 • RESPONSABLE – Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Aquest portal, del qual és titular ASINTEL, S.L., amb el NIF B58681172, i domicili a Baixada de l’Alba 16 de Sant Cugat del Vallès (08172); està constituït pel lloc web associat al domini https://www.asintel.net.
L’accés a la web és lliure i no requereix prèvia subscripció. Si navegues a la web, estàs acceptant l’Ús Web i la Política de Privadesa i de Cookies.
ASINTEL no utilitza galetes per a recollir informació dels usuaris, ni es registren les adreces IP d’accés. Tampoc utilitza galetes pròpies.
El portal del que es titular ASINTEL pot contenir enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són alienes a la d’ASINTEL. A l’accedir a tals llocs web, pots decidir si acceptes les seves polítiques de privadesa i galetes. Amb caràcter general, si navegues per internet pots acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del teu navegador.

 

 • DADES – Quines dades personals tractem i com les obtenim?

Les dades personals que tractem en aquesta web han estat facilitades pels mateixos interessats.
Les categories de les dades que tractem són:

 • Dades de caràcter identificador
 • Informació comercial

 

 • ÚS – Per a què utilitzem les teves dades?

A ASINTEL tractem la informació que ens faciliten els usuaris registrats des de la web amb la finalitat de gestionar la sol·licitud d’informació demandada.

 

 • LEGITIMACIÓ – Què ens permet tractar les teves dades?

La base legal per al tractament de les teves dades és el compliment d’una relació comercial o per a respondre als teus interessos.

 

 • DESTINATARIS – Qui pot accedir a les teves dades?

Els destinataris de la informació són tots els departaments en què s’organitza aquesta societat, i els estaments oficials que per Llei exigeixen la cessió.

 

 • DURACIÓ – Quant de temps conservem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil. Un cop finalitzada, si es sol·licita la seva supressió per part de l’interessat, es conservaran per un màxim de 5 anys, per obligació jurídica.

 

 • DRETS

Qualsevol persona té el dret d’obtenir confirmació sobre si a ASINTEL estem tractant dades personals que els concerneixin o no.
En concret, et detallem els següents drets que et corresponen:

 • Dret a la informació

Obtenir informació clara, transparent i fàcil d’entendre sobre la forma en què utilitzem les teves dades personals i sobre els teus drets. Et facilitem aquesta informació en aquesta Política.

 • Dret d’accés

Dret a accedir a les teves dades personals que tenim emmagatzemades.

 • Dret de rectificació

Dret a fer que es rectifiquin les teves dades personals quan siguin inexactes o hagin deixat de ser vàlides o a fer que es completin quan estiguin incompletes.

 • Dret de supressió o dret a l’oblit

Dret a fer que les teves dades personals siguin suprimides en determinats casos. Com saps, no es tracta d’un dret absolut, ja que podem conservar algunes dades per motius legals o legítims.

 • Dret a la limitació del tractament

L’interessat tindrà dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades personals que correspongui.

 • Dret d’oposició

El dret d’oposició és el dret de l’afectat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal.

Per a exercir qualsevol d’aquests drets, pots contactar-nos a través d’ info@asintel.net.

 

 • PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen al mateix, pertanyen a ASINTEL i estan protegits per els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

 • RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS

ASINTEL no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels que es pugui accedir al portal. ASINTEL tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

ASINTEL es reserva el dret de realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

ASINTEL no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys ocasionats o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús de la informació esmentada.

 

 • REPRODUCCIÓ DE CONTINGUTS

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de l’empresa.

Maig 2018