clients

Durant tots aquests anys, hem treballat o treballem directament per a operadors o empreses de comunicacions com: CELLNEX TELECOM (Abertis Telecom), AXIÓN, BT (British Telecom), ALPI (Orange), ADAM, etc., o per a grans empreses energètiques com: FECSA-ENHER, GAS NATURAL, IBERDROLA, o ENDESA-ENEL.

Actualment, el nostre principal client és CELLNEX TELECOM, amb el qual realitzem diferents tasques relacionades amb les Telecomunicacions en general (manteniments ràdio i TETRA, instal·lació de radioenllaços, cablejat estructurat, etc.), Telecontrol (manteniment de remotes, disseny, subministrament i instal·lació de diferents equips de supervisió, programació, etc.), i sistemes Industrials / Elèctrics (disseny, subministrament i instal·lació de quadres elèctrics, quadres per a grups electrògens, etc.), treballant per a diferents departaments i zones d’actuació.

Un altre dels nostres principals clients són les Centrals Nuclears d’Ascó I i II, i la de Vandellòs II, amb les quals des de fa més de 25 anys, realitzem la funció d’enginyeria de telecomunicacions, donem serveis TIC, i realitzem subministraments, instal·lacions i posades en servei de diferents sistemes de comunicació. Actualment realitzem part d’aquestes tasques amb la col·laboració de Cellnex Telecom. Tenim diferents contractes de manteniments de diferents sistemes com: ràdio (radioenllaços llicenciats, WiFi, TETRA, PMR, DMR…), SCADA i Telecontrol (remotes Motorola: Moscad i ACE, PLC’s Omron, PC’s Embedded Beckhoff), Satèl·lit, Interfonia, i CCTV.

També treballem per distribuïdors / col·laboradors que necessiten dels nostres serveis, així com per d’altres clients.

els nostres clients